مالیات نقل و انتقال خودرو

عوارض خودرو ،خلافی خودرو ،بیمه

خلافی خودرو

استعلام و پرداخت خلافی خودرو

بیمه شخص ثالث خودرو

شخص ثالث ، بدنه ، شخص ثالث موتور سیکلت

باتری خودرو

خرید انواع باتری، نصب رایگان

معرفی ۹ روش شارژ باتری ماشین

شارژ باتری ماشین
تعمیر و نگهداری خودرو

در شرایطی که به روش‌های استاندارد شارژ باطری ماشین دسترسی ندارید، می‌توانید از روش‌های جایگزینی مانند باتری سالم، دینام ماشین یا صفحات خورشیدی استفاده کنید. در مواقع اضطراری، تجهیزاتی مانند آداپتور معمولی، ترانس ۱۲ ولت، شارژر لپ‌تاپ و موبایل راه‌حل‌های موقتی اما کاربردی هستند؛ هر چند این روش‌ها از ایمنی کم‌تری برخوردارند.

هزینه شارژ باتری ماشین در تعمیرگاه‌ها معمولا بالاست و برای بسیاری از افراد مقرون‌به‌صرفه نیست. در این مطلب شما را با تمامی شیوه‌های شارژ باتری خودرو آشنا می‌کنیم. همچنین سامانه آنلاین آیتول را معرفی خواهیم کرد که خدمات تعویض باتری خودرو را با هزینه‌ای مناسب و در محل ارائه می‌دهد. با ثبت درخواست از هر مکان، متخصصان آیتول به‌سرعت مشکل باتری خودروی شما را برطرف خواهند کرد.

سرویس قولنامه خودرو آیتول

شارژ باطری ماشین با آداپتور معمولی

شارژ باطری ماشین با آداپتور معمولی

یکی از روش‌های پیشنهادی برای شارژ باتری خودرو، استفاده از یک آداپتور معمولی ۱۲ ولتی با شدت جریان ۵ آمپر و یک مبدل افزاینده ولتاژ است. این مبدل، ولتاژ خروجی آداپتور را به ولتاژ مناسب برای شارژ باتری خودرو (معمولا حدود ۱۴ ولت) افزایش می‌دهد. اگرچه این روش نسبت‌به شارژ با لپ‌تاپ کارآمدتر است، اما به‌دلیل عدم وجود سیستم‌های حفاظتی پیشرفته، تنها در شرایط اضطراری توصیه می‌شود.

برای حفظ ایمنی حین شارژ باطری ماشین، باید از یک مبدل ولتاژ مناسب و باکیفیت استفاده کنید تا نوسانات ولتاژ به باتری آسیب نرساند. همچنین، فرایند شارژ نباید بیش از حد طولانی شود، زیرا ممکن است باتری بیش از حد گرم شده و دچار آسیب شود. برای ایمنی بیشتر، بهتر است از یک ولت‌متر برای نظارت بر ولتاژ خروجی و وضعیت باتری استفاده کنید.

فرایند شارژ :

  • ابتدا خروجی آداپتور را به ورودی مبدل متصل کنید.
  • سپس خروجی ولتاژ مبدل را روی ۱۴ ولت تنظیم کرده و آن را به قطب‌های مثبت و منفی باتری وصل کنید.
  • اطمینان حاصل کنید که اتصالات، محکم و بدون لرزش باشند تا از ایجاد جرقه و آسیب جلوگیری شود.
  • در حین فرایند شارژ، دمای باتری را به‌طور مرتب بررسی کنید تا از گرم‌شدن بیش از حد آن جلوگیری شود.
  • پس از ۱ تا ۲ ساعت (بسته‌به میزان تخلیه باتری)، باتری به‌حدی شارژ می‌شود که خودرو قابل استارت‌زدن باشد.
  • در پایان، اتصالات را به‌طور ایمن و بااحتیاط جدا کنید.

درصورت عدم دسترسی به تجهیزات حرفه‌ای، یکی از روش‌های خانگی که می‌تواند در شرایط اضطراری مفید واقع شود، شارژ باطری ماشین با آب جوش است. علاوه‌بر این، روش‌های مشابهی برای شارژ باتری‌های خالی مانند موبایل و لپ‌تاپ وجود دارد که در ادامه به آن‌ها اشاره خواهیم کرد.

شارژ باطری ماشین با آداپتور لپ‌تاپ

شارژ باطری ماشین با آداپتور لپ_تاپ

لپ‌تاپ به‌طور مستقیم قادر به شارژ باتری خودرو نیست، اما با استفاده از مبدل‌های خاص می‌توان از برق آن برای کمک به استارت زدن خودرو استفاده کرد. این روش تنها در صورتی مؤثر است که باتری خودرو ضعیف شده ولی کاملا تخلیه نشده باشد.

آداپتورهای لپ‌تاپ معمولاً ولتاژی معادل ۱۹ ولت تولید می‌کنند، در حالی که باتری خودرو ۱۲ ولت است و برای جبران این تفاوت ولتاژ، به یک مبدل ولتاژ نیاز دارید.

آداپتورهای لپ‌تاپ معمولاً جریان کمتری (بین ۳ تا ۶ آمپر) تأمین می‌کنند که برای شارژ سریع باتری خودرو کافی نیست. اگر با این مشکل خوابیدن باتری ماشین مواجه شدید، این روش می‌تواند کمک‌کننده باشد تا باتری را شارژ کرده و خودرو را روشن کنید.

فرایند کمک به استارت‌زدن خودرو با شارژر لپ‌تاپ:

  • برای این کار، دو سیم شارژر لپ‌تاپ (مثبت و منفی) را به قطب‌های مربوطه باتری وصل کنید.
  • یک لامپ ۱۲ ولت را به صورت اتصال سری در مسیر شارژر قرار دهید؛ کاهش نور لامپ نشان‌دهنده پایان فرآیند شارژ است و باید عملیات شارژ متوقف شود.
  • به‌جای لامپ می‌توانید از اینورتر معکوس (۱۲ به ۱۹ ولت) هم استفاده کنید.

این فرآیند معمولاً ۱۵ ساعت یا بیشتر طول می‌کشد و ممکن است به منبع تغذیه شارژ لپ‌تاپ و مدارهای الکتریکی خودرو آسیب برساند. بنابراین، توصیه می‌شود که تا حد امکان از این روش استفاده نکنید.

شارژ باتری ماشین با شارژر موبایل

ابتدا باید سلامت باتری خودرو را بررسی کنید. درصورتی که باتری خودرو خراب یا فرسوده باشد، احتمال دارد که این روش شارژ به باتری یا سیستم‌های الکتریکی خودرو آسیب بزند. برای تشخیص وضعیت سلامت باتری، باید به علائم خالی شدن باتری ماشین توجه کنید.

پس از بررسی سلامت باتری، با توجه به نوع شارژر، قطب‌های مثبت و منفی آن را شناسایی و با استفاده از دو سیم، هر قطب شارژر را به قطب‌های مشابه باتری خودرو متصل کنید.

شارژر را به برق بزنید تا فرایند شارژ باتری آغاز شود. مدت زمان شارژ به ولتاژ و وضعیت باتری بستگی دارد. همچنین، دقت کنید که اتصالات به‌درستی انجام شده‌اند تا از ایجاد جرقه یا آسیب به باتری جلوگیری شود.

محدودیت‌های شارژ باطری ماشین با موبایل و لپ‌تاپ

شارژرهای موبایل و لپ‌تاپ به‌دلیل طراحی خاص خود نمی‌توانند جریان برق بیش از حد معین را انتقال دهند؛ بنابراین برای شارژ سریع یا کامل باتری خودرو مناسب نیستند. استفاده از شارژرهای نامناسب ممکن است باعث دشارژشدن باتری یا آسیب به آن شود. برای شارژ سریع و کامل، استفاده از شارژرهای مخصوص باتری خودرو یا شارژرهای خورشیدی توصیه می‌شود.

 

شارژ باطری ماشین با ترانس ۱۲ ولت

شارژ باطری ماشین با ترانس 12 ولت

در این روش، با استفاده از یک مبدل ولتاژ و یکسوکننده، ولتاژ خروجی ترانسفورماتور را به ۱۲ ولت کاهش می‌دهیم. این سیستم، ولتاژ برق شهری را به مقدار مناسبی برای شارژ باتری تبدیل می‌کند.

نحوه ساخت شارژر باتری ماشین با ترانسفورماتور

ابتدا باید از یک ترانسفورماتور مناسب برای کاهش ولتاژ به ۱۲ ولت استفاده کنید. ترانسفورماتورهای اجاق مایکروویو معمولا گزینه‌ مناسبی هستند؛ اما از آنجا که سیم‌پیچ ثانویه‌ آن‌ها ولتاژ بالایی تولید می‌کند، باید این سیم‌پیچ حذف شود. به‌جای آن، برای تأمین ولتاژ مورد نیاز (حدود ۱۲ تا ۱۳ ولت)، باید سیمی با سطح مقطع ۲ میلی‌متر مربع و تعداد دور مناسب پیچیده شود.

برای اینکه شارژ باتری ماشین در خانه با ترانس ایمن انجام شود، باید جریان متناوب تولیدشده را به جریان مستقیم تبدیل کرد. برای این کار از یک یکسوکننده و دیودهایی با حداقل جریان معکوس ۱۰ آمپر استفاده کنید. سپس برای افزایش ایمنی و کنترل بهتر، اجزای مختلف مدار را در یک محفظه قرار دهید و تجهیزاتی مانند آمپرمتر و ولت‌متر برای نظارت بر جریان و ولتاژ به آن اضافه کنید.

نکته ایمنی:

درصورت نیاز، می‌توان یک سیستم تنظیم خودکار جریان هم در مدار قرار داد تا جریان شارژ به‌صورت مداوم کنترل شود. برای نمایش وضعیت عملکرد شارژر، می‌توان یک LED یا لامپ رشته‌ای را به خروجی یکسوکننده متصل کرد.

شارژ باتری ماشین با برق ۲۲۰

شارژ باتری ماشین با برق 220

شارژ مستقیم باتری ماشین با برق ۲۲۰ ولت بسیار خطرناک است. باتری خودرو معمولا ۱۲ ولت دارد و اتصال مستقیم آن به برق ۲۲۰ ولت می‌تواند منجر به آسیب جدی به باتری، سیستم الکتریکی خودرو و حتی خطر آتش‌سوزی شود.

در این روش باید از یک شارژر مخصوص باتری خودرو یا مبدل ولتاژ مناسب استفاده کنید تا ولتاژ را به‌مقدار استاندارد کاهش دهد و جریان شارژ را کنترل کند.

روش‌های ایمن برای شارژ باتری خودرو

شارژ صحیح باتری خودرو نه‌تنها عمر آن را افزایش می‌دهد، بلکه از بروز مشکلات الکتریکی و خرابی‌های ناگهانی جلوگیری می‌کند. در اینجا دو روش ایمن برای شارژ باتری خودرو را معرفی می‌کنیم.

۱. شارژر مخصوص باتری خودرو

شارژر مخصوص باتری خودرو

این روش ایمن‌ترین و مطمئن‌ترین راه برای شارژ باطری خودرو در خانه است. این شارژرها برق ۲۲۰ ولت را به ولتاژ مناسب (معمولا ۱۲ ولت) تبدیل کرده و جریان شارژ را به‌طور دقیق کنترل می‌کنند.

فرایند شارژ:

  • شارژر را به برق ۲۲۰ ولت متصل کنید.
  • کابل‌های شارژر را به قطب‌های مثبت (+) و منفی (-) باتری متصل کنید.
  • تنظیمات مناسب شارژ (ولتاژ و جریان) را انتخاب کنید.
  • اجازه دهید باتری به‌طور کامل شارژ شود (مدت‌زمان شارژ بسته‌به نوع و ظرفیت باتری متغیر است)

پس از اتمام فرایند شارژ، توصیه می‌شود قبل از استفاده، چند دقیقه صبر کنید تا ولتاژ باتری تثبیت شود. این روش با توجه‌به ایمنی بالا، کنترل دقیق جریان و ولتاژ، از آسیب به باتری جلوگیری می‌کند؛ با این حال، هزینه بالای خرید شارژر یکی از معایب آن است.

۲. استفاده از اینورتر  یا مبدل ولتاژ

در شارژ باطری ماشین با برق خانگی، می‌توانید با استفاده از یک اینورتر، برق ۲۲۰ ولت را به ۱۲ ولت مناسب برای شارژ باتری خودرو تبدیل کنید. این روش در مواقع اضطراری کاربرد دارد؛ اما برای شارژ مداوم، بهتر است از شارژرهای مخصوص باتری خودرو استفاده کنید تا از مشکلاتی مانند نوسانات برق و آسیب به باتری جلوگیری شود.

فرایند شارژ:

  • اینورتر را به برق خانگی متصل کنید.
  • خروجی ۱۲ ولتی اینورتر را به قطب‌های مثبت و منفی باتری وصل کنید.
  • بگذارید باتری تا حد مناسب شارژ شود.

این روش بیشتر برای مواقع اضطراری توصیه می‌شود و برای استفاده مداوم، بهتر است از شارژرهای مخصوص باتری خودرو استفاده کنید. همچنین، سرعت شارژ در مقایسه با شارژرهای مخصوص کمتر است و درصورت عدم کنترل دقیق ولتاژ و جریان، ممکن است به باتری آسیب وارد شود.

شارژ باتری اتمی ماشین با برق خانگی

شارژ باتری اتمی ماشین با برق خانگی

باتری‌های اتمی یا لیتیوم یونی برخلاف باتری‌های سربی-اسیدی نیاز به مراقبت ویژه دارند. شارژ این باتری‌ها با برق خانگی بسیار خطرناک بوده و ممکن است به باتری یا سیستم برق خودرو آسیب برساند یا حتی موجب آتش‌سوزی شود. برای شارژ ایمن این باتری‌ها، باید از شارژرهای مخصوص استفاده کرد.

شارژ باطری ماشین با دستگاه جوش

شارژ باتری خودرو با دستگاه جوش (اینورتر جوشکاری) یک روش غیرمعمول است که فقط در شرایط خاص و اضطراری می‌توان از آن استفاده کرد. این کار را باید بادقت و رعایت کامل نکات ایمنی انجام دهید تا از بروز خطرات احتمالی و آسیب به قطعات خودرو جلوگیری شود.

تجهیزات مورد نیاز شارژ باطری با دستگاه جوش

شارژ باطری ماشین با دستگاه جوش

در این روش، به لوازم و تجهیزات ساده و مقرون‌به‌صرفه نیاز دارید که عبارت‌اند از:

  • اینورتر جوشکاری با آمپراژ کافی که توان مناسب برای شارژ کردن باطری ماشین را داشته باشد. توان دستگاه بسته‌به ظرفیت باتری خودرو متفاوت است.
  • کابل برق با طول و جنس مناسب برای اتصال دستگاه به باطری
  • اتصالات با جنس و کیفیت مطلوب برای انتقال ایمن جریان برق
  • کابل جوشکاری با ترمینال‌های مثبت و منفی برای اتصال به قطب‌های باطری
  • دو عدد انبر جوشکاری برای اتصال کابل‌ها به قطب‌های باطری
  • لباس، عینک و دستکش جوشکاری برای حفاظت از بدن و چشم‌ها در برابر خطرات احتمالی

شارژ باتری ماشین با اینورتر جوشکاری یک روش مؤثر و اقتصادی است، اما نیاز به دقت و ایمنی بالا دارد. با تنظیم ولتاژ و جریان در سطح مناسب و رعایت اصول ایمنی، می‌توان از آسیب به باتری جلوگیری کرد و فرایند شارژ را به‌درستی انجام داد.

فرایند شارژ:

  • ابتدا باید باتری را از سیستم برق خودرو جدا کنید. برای این کار، دو سر سیم‌های مثبت و منفی باتری را از قطب‌های مربوط به آن باز کنید.
  • کابل برق را از ترمینال مثبت اینورتر جوشکاری به قطب مثبت باتری و از ترمینال منفی اینورتر به قطب منفی باتری وصل کنید.
  • اینورتر جوشکاری را روشن کرده و جریان شارژ را روی ۱۰ تا ۲۰ درصد ظرفیت باطری تنظیم کنید. این جریان معمولا معادل ۱۰ تا ۱۵ آمپر خواهد بود.

شارژ باطری ماشین به‌ کمک باتری سالم

شارژ باطری ماشین به‌ کمک باتری سالم

یکی از روش‌های رایج برای شارژ باتری خالی، اتصال آن به باتری سالم یک خودروی دیگر است. در این روش، باتری خالی را به باتری سالم متصل می‌کنیم تا انرژی لازم برای استارت‌زدن و روشن‌شدن خودرو تامین شود.

برای اجرای این روش، خودروها باید در نزدیکی یکدیگر قرار گیرند، اما نباید باهم تماس داشته باشند. سپس با استفاده از کابل‌های مخصوص (کابل‌های جامپر)، ارتباط بین دو باتری برقرار می‌شود.

پیش از شروع فرایند شارژ کردن باتری ماشین، به نکات زیر توجه کنید:

  • کابل‌های جامپر همان سیم‌های ضخیمی هستند که جریان برق را منتقل می‌کنند. گیره‌ها در دو سر کابل‌ها قرار دارند و برای اتصال به قطب‌های باتری یا بدنه خودرو استفاده می‌شوند. (کابل‌های اتصال باتری معمولا دارای چهار گیره هستند)
  • دو گیره رنگی (مثبت): یکی به قطب مثبت باتری سالم و دیگری به قطب مثبت باتری ضعیف (یا همان خالی) متصل می‌شود.
  • دو گیره سیاه (منفی): یکی به قطب منفی باتری سالم و دیگری به یک نقطه فلزی روی بدنه یا بلوک موتور خودرو خراب (باتری خالی) متصل می‌شود.
  • دقت کنید گیره سیاه را به بدنه فلزی خودرو خراب متصل می‌کنیم تا از جرقه‌زدن و احتمال انفجار گازهای اطراف باتری جلوگیری شود. (نه به قطب منفی باتری خراب).
  • کابل‌ها همان سیم‌های ضخیمی هستند که جریان برق را منتقل می‌کنند. گیره‌ها در دو سر کابل‌ها قرار دارند و برای اتصال به قطب‌های باتری یا بدنه خودرو استفاده می‌شوند.

فرایند شارژ باطری ماشین

انجام این کار نیاز به‌دقت دارد تا از بروز خطراتی مانند جرقه‌زدن جلوگیری شود. برای این منظور، مراحل زیر را با دقت دنبال کنید:

  • هر دو خودرو را خاموش کنید و کاپوت آن‌ها را بالا بزنید.
  • گیره‌های رنگی (مثبت) را به قطب مثبت هر دو باتری متصل کنید.
  • یکی از گیره‌های سیاه (منفی) را به قطب منفی باتری سالم وصل کنید.
  • گیره سیاه دیگر را به یک نقطه فلزی دور از باتری خالی، مانند بلوک موتور خودرویی که باتری آن ضعیف‌شده، متصل کنید.
  • پس از اطمینان از اتصال درست کابل‌ها، خودروی سالم را روشن کرده و چند دقیقه صبر کنید تا شارژ اولیه منتقل شود.
  • خودرویی که باتری آن خالی شده است را استارت بزنید. اگر مشکل از باتری باشد، خودرو باید به‌سرعت روشن شود.
  • اگر خودرو استارت نخورد، ابتدا کابل منفی را از خودروی خراب جدا و سایر اتصالات را مجدد بررسی کنید.
  • سپس دوباره گیره منفی را به بلوک موتور خودروی خراب وصل کنید و مجددا استارت بزنید. اگر باز هم روشن نشد، احتمالا مشکل فقط از باتری خودرو نیست.
  • اگر در حین انجام این مراحل، کابل‌ها بیش از حد داغ شدند، احتمالا مشکل از کیفیت کابل‌هاست. در این صورت، اتصالات را قطع کرده و از کابل‌های مناسب‌تری استفاده کنید. (مجددا مراحل کار را از اول شروع کنید)

فرایند جداسازی کابل‌ها در شارژ باتری به باتری

با رعایت این نکات، می‌توانید فرایند شارژ باتری به باتری را به‌درستی و با ایمنی کامل انجام دهید. در صورت انجام صحیح این مراحل، نباید جرقه‌ای ایجاد شود. پس از روشن‌شدن خودروی خراب، به‌ترتیب گیره‌های کابل را جدا کنید:

  • ابتدا کابل منفی را از بلوک موتور ماشین خراب
  • سپس کابل منفی را از ماشین سالم
  • و در نهایت کابل مثبت را از هر دو باتری

شارژ باتری با استفاده از دینام ماشین

دینام یکی از اجزای حیاتی سیستم برقی خودرو است که انرژی مکانیکی تولید شده توسط موتور را به برق تبدیل می‌کند. در حین رانندگی، دینام به‌طور مداوم برق تولید می‌کند.

این برق علاوه بر تأمین انرژی سیستم‌های مختلف خودرو، برای شارژ باتری هم استفاده می‌شود. بنابراین، در صورتی که باتری خودرو خالی شود و دینام سالم باشد، برق تولیدی توسط دینام می‌تواند باتری را به‌تدریج شارژ کند.

اما این فرایند زمانی مؤثر است که خودرو در حال حرکت و دینام در حال کارکردن باشد. در صورت خاموش‌شدن خودرو، دینام قادر به تولید برق نیست؛ زیرا دینام تنها زمانی کار می‌کند که موتور روشن باشد.

فرایند شارژ:

برای شارژ باتری خودرو با استفاده از دینام، کافی‌ست ماشین را به‌مدت یک ساعت یا بیشتر روشن نگه دارید.

مدت زمان شارژ باتری ماشین با دینام بسته‌به نوع باتری دارد. برای باتری‌های نو، معمولا بین یک تا ده ساعت زمان لازم است. درحالی که باتری‌های قدیمی‌ که ظرفیت کمتری دارند، ممکن است برای شارژ کامل به‌مدت زمان بیشتری، حدود بیست ساعت، نیاز داشته باشند.

شارژ خورشیدی باتری ماشین

شارژ خورشیدی باتری ماشین

در این روش از یک صفحه خورشیدی با ولتاژهای مختلف استفاده می‌شود که نور آفتاب را به انرژی الکتریکی تبدیل می‌کند. برای شارژ باطری خودرو، کافی است شارژر خورشیدی را روی سطحی قرار دهید که بیشترین تابش نور خورشید را دریافت می‌کند. سپس، دو گیره (انبرک‌ها) روی شارژر را به پین‌های باتری خودرو وصل کنید تا باتری شروع به شارژ شدن کند.

این شارژر در مواقع ضروری، به‌ویژه در مکان‌های دور از شهر، بسیار کاربردی است. مطمئن شوید که باتری دشارژ عمیق نشده باشد؛ در غیر این صورت، فرآیند شارژ طولانی‌تر خواهد شد. این شارژرها برای جذب انرژی به حدود دوازده ساعت زمان نیاز دارند؛ هرچه توان شارژر بالاتر باشد، سرعت شارژ باتری هم بیشتر می‌شود.

اگر به‌دنبال حل این مشکل هستید که” باتری ماشین خوابیده چیکار کنم ” نگران نباشید. با استفاده از راهکارهای مطرح شده در این مطلب، می‌توانید به‌راحتی این مشکل را برطرف کنید. درصورتی که نتوانستید این‌کار را انجام دهید، پیشنهاد می‌کنیم از خدمات آیتول استفاده کنید.

خدمات تخصصی تعویض باتری آیتول

خدمات تخصصی خودرو با آیتول

آیتول یک سامانه آنلاین ارائه‌دهنده خدمات تخصصی خودرو است که به شما کمک می‌کند تا مشکلات خودروی خود را در کوتاه‌ترین زمان ممکن برطرف کنید. . یکی از خدمات ویژه این سامانه، تعویض باتری در محل است که بدون نیاز به ‌جابجایی خودرو، به صورت فوری انجام می‌شود. کافی‌ست سرویس مورد نظر خود را در سامانه آیتول ثبت کنید.

01آیا باتری ماشین را می‌توان با شارژر موبایل یا لپ‌تاپ شارژ کرد؟

شارژرهای موبایل و لپ‌تاپ به‌دلیل طراحی خاص خود نمی‌توانند جریان برق بیش از حد معین را انتقال دهند. بنابراین امکان شارژ کامل باتری خودرو را ندارند.

02آیا می‌توان باتری خودرو را مستقیما با برق 220 ولت شارژ کرد؟

خیر، این‌کار بسیار خطرناک است و به باتری و سیستم برق خودرو آسیب می‌زند. برای شارژ ایمن باید از شارژر مخصوص باتری خودرو یا مبدل ولتاژ مناسب استفاده کرد.

03آیا دینام ماشین می‌تواند باتری را شارژ کند؟

بله، دینام هنگام روشن‌بودن خودرو، باتری را شارژ می‌کند. اگر باتری کمی شارژ داشته باشد، با روشن‌ماندن موتور به‌تدریج شارژ می‌شود.

04اگر باتری خودرو را نتوانیم شارژ کنیم، چه راه‌حل‌هایی پیشنهاد می‌کنید؟

سرویس مورد نیاز خود را در سامانه آیتول ثبت کنید. آیتول خدمات امداد خودرو، تعویض و شارژ باتری را ارائه می‌دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و مربوط به شرکت کیان افق هیربد است.