مراحل ترخیص خودرو (شرایط و مدارک مورد نیاز، هزینهها ۱۴۰۴)
توقیف خودرو اتفاق ناخوشایندی است که به دلایل مختلفی مانند تخلفات رانندگی، تصادفات، مسائل حقوقی و غیره رخ میدهد. در چنین شرایطی مالک خودرو با طیکردن مراحل ترخیص خودرو، باید نسبت به رفع توقیف آن اقدام کند. در صورتیکه قصد دارید اطلاعات لازم را در این باره بهدست آورید، با ما در این مطلب همراه باشید تا بهطور کامل و جامع مراحل و نکات مربوط به رفع توقیف خودرو را بررسی کنیم.
دلایل توقیف خودروها
بهطور کلی ممکن است به دلایل مختلفی با مشکل توقیف خودرو مواجه شوید. از مهمترین دلایل توقیف خودرو میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
پارک در محل ممنوع
شایعترین دلیل انتقال خودرو به پارکینگ و توقیف وسیله نقلیه، پارک در محلهای ممنوع مطلق است. بسیاری از رانندگان پس از توقیف خودرو متوجه تابلوی پارک ممنوع میشوند. در صورتیکه با این مشکل مواجه شدید، برای ترخیص خودرو توقیفی باید جریمه آن را به همراه هزینههای پارکینگ، عوارض و … پرداخت کنید و سپس اقدامات لازم را برای رفع توقیف خودرو خود انجام دهید. جریمه پارک در محلهای ممنوع برای کلانشهرها و مراکز استانها ۵۰ هزار تومان و در سایر شهرها ۴۰ هزار تومان است. علاوهبر این مبلغ، هزینههایی مانند پارکینگ، جرثقیل، استعلام خلافی و عوارض شهرداری هم برعهده مالک خواهد بود.
درصورتی که با این مشکل مواجه شدید، برای اطلاع از محل انتقال خودرو و لیست پارکینگ خودروهای توقیفی تهران و سایر شهرها میتوانید از روشهای استعلام توقیف استفاده کنید. در نهایت، با فراهمکردن مدارک و پرداخت هزینهها برای ترخیص خودرو اقدام کنید.
جرح یا فوت در تصادف
در تصادفات منجر به جرح یا فوت عابر پیاده، خودرو مقصر تا زمان صدور حکم قضایی توقیف میشود. در تصادف بین دو خودرو نیز هر دو وسیله نقلیه توقیف خواهند شد. لازم به ذکر است که توقیف در این موارد از سوی کلانتری انجام میشود.
شرایط ترخیص خودروی مقصر
در صورت وقوع تصادف منجر به جرح یا فوت، ترخیص خودروی مقصر نیازمند طی مراحل قانونی و تایید دادگاه است و تا قبل از تشکیل دادگاه این امر امکانپذیر نیست. جبران خسارت شامل موارد زیر میشود:
- پرداخت خسارت: ابتدا باید خسارت فرد مقابل پرداخت شود. سپس درخواست رفع توقیف خودرو و مدارک لازم به دادگاه داده میشود تا مجوز ترخیص صادر گردد.
- ارائه تضامین مالی: در برخی موارد، میتوان با ارائه تضامین مالی که مبلغ آن توسط دادگاه تعیین میشود، خودرو را از توقیف خارج کرد. در این حالت میتوان از بیمهنامه شخص ثالث معتبر بهعنوان تضمین استفاده کرد؛ مجوز ترخیص ماشین از پارکینگ پس از تایید دادگاه، صادر میشود.
شرایط ترخیص خودروی غیر مقصر
ترخیص خودرویی که در تصادف جرحی دخیل بوده اما مقصر شناخته نشده است، به شرایط قانونی، شواهد موجود و روند رسیدگی قضایی بستگی دارد. برای درخواست ترخیص خودرو از دادگاه باید به موارد زیر توجه کنید:
- اثبات عدم تقصیر: برای ترخیص خودرو از پارکینگ، باید نشان دهید که در وقوع تصادف مسئولیتی نداشتهاید. این کار از طریق ارائه مدارک، گزارش پلیس و شهادت شاهدان انجام میشود.
- داشتن وکیل: استفاده از یک وکیل متخصص میتواند روند پیگیری پرونده را تسهیل کند و احتمال ترخیص سریعتر خودرو را افزایش دهد.
دستور مقام قضایی
گاهی اوقات خودرو شما با دستور مقام قضایی توقیف میشود. در صورت ارتکاب جرم یا بدهی مالک خودرو، حکم توقیف از سوی قاضی صادر خواهد شد. به اینترتیب توقیف از طریق اجرای احکام انجام میگیرد و حتی ممکن است در منزل متخلف اتفاق بیفتد. این موضوع در صورت درخواست شاکی برای توقیف فیزیکی خودرو انجام میشود. در غیر اینصورت توقیف فقط قانونی است و امکان معامله خودرو وجود ندارد. برای ثبت درخواست رفع توقیف خودرو از دادگاه باید متوجه شوید که علت دستور مقام قضایی برای توقیف وسیله نقلیه شما چیست؟ از مهمترین این دلایل میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- توقیف خودرو برای مهریه
- توقیف خودرو به علت بدهی
- توقیف به دلیل شکایت از پلاک
- توقیف به علت تصادف منجر به جرح و فوت
- توقیف به خاطر متواری شدن از صحنه تصادف
- توقیف به دلیل عدم پرداخت مالیات خودرو
برای اطلاع از علت دقیق توقیف، بهتر است به دادگاه مراجعه کنید و درخواستهای لازم را ارائه دهید. در زیر میتوانید نمونه درخواست رفع توقیف خودرو از دادگاه را مشاهده کنید.
رانندگی بدون مدارک ضروری
طبق قانون همراه داشتن مدارک زیر حین رانندگی الزامی است:
- بیمهنامه شخص ثالث
- کارت خودرو
- گواهینامه رانندگی
در صورت عدم ارائه مدارک فوق به مامور راهور، خودرو بر اساس قانون توقیف خواهد شد. همچنین نداشتن گواهینامه و بیمه شخص ثالث، علاوه بر توقیف خودرو، جریمههای سنگینتری نیز به دنبال خواهد داشت. درصورت توقیف پلاک خودرو بدون مدارک، برای اطلاع از آدرس پارکینگ محل نگهداری خودرو، میتوانید با استعلامگرفتن از وضعیت آن باخبر شوید. در صورتیکه به این دلیل با مشکل توقیف خودرو مواجه شدید، باید برای اطلاع از آدرس پارکینگ محل نگهداری خودرو، اقدام به استعلام توقیفی خودرو کنید.
خلافی بالای پنج میلیون تومان
بر اساس قانون، سقف مجاز خلافی خودرو در حال حاضر پنج میلیون تومان است. با عبور از این مبلغ، پلیس راهنمایی و رانندگی موظف به اخطار به مالک خودرو جهت پرداخت جریمه خواهد بود. در صورت عدم پرداخت جریمه، یک ماه پس از ابلاغ اخطار، خودرو توقیف و به پارکینگ منتقل میشود.
توقیف خودرو به دلیل خلافی بالای ۵ میلیون تومان در اولین مواجهه پلیس با خودرو متخلف انجام میگیرد. این توقیف میتواند در محلهای توقف ممنوع، حریم ایستگاه اتوبوس و تاکسی، خطکشی عابر پیاده یا پارک دوبل رخ دهد. توقیف خودرو بهدلیل خلافی بالای پنج میلیون تومان در شرایط زیر اتفاق میافتد:
- توقیف خودرو توسط پلیس راهور در اولین مواجهه او با خودرو متخلف انجام میگیرد.
- توقیف در محلهای توقف ممنوع، حریم ایستگاه اتوبوس و تاکسی، خطکشی عابر پیاده یا پارک دوبل رخ دهد.
در این حالت برای رفع توقیف، باید مراحل ترخیص خودرو در پلیس + ۱۰ را انجام دهید و برگه تسویه خلافی را بگیرید.
ارتکاب دو تخلف حادثه ساز به صورت همزمان
برخی از کارها از سوی نیروی انتظامی بهعنوان تخلفات حادثهساز شناخته میشوند. از مهمترین این تخلفات میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- انجام حرکات نمایشی و مارپیچ
- سرعت بیشتر از حد مجاز
- سبقت غیرمجاز؛ بهویژه در راههای دوطرفه
- عبور از چراغ قرمز
- تجاوز به چپ از محور راه
- رانندگی برخلاف جهت در خیابان یکطرفه
رانندگانی که همزمان مرتکب دو تخلف حادثهساز شوند، علاوهبر دریافت جریمه نقدی و نمره منفی، با توقیف خودرو هم مواجه خواهند شد. در پاسخ به این سوال که در این حالت «توقیف خودرو چند روز طول میکشد؟» باید گفت که معمولا در چنین مواردی، مدت زمان توقیف خودرو ۷۲ ساعت یا ۳ روز تعیین میشود که باید هزینه ترخیص خودرو از پارکینگ را هم برای این مدت پرداخت کنید.
رانندگی در حالت مستی یا مصرف مواد روان گردان
درصورت رانندگی در حالت مستی یا مصرف مواد روانگردان، خودروی شما بهمدت حداقل ۲۱ روز توقیف خواهد شد. علاوهبر توقیف ۱۰ نمره منفی گواهینامه هم درنظر گرفته میشود. با اثبات رانندگی تحت تاثیر الکل یا مواد مخدر، مراتب جهت پیگیری قضایی به مراجع ذیصلاح ارجاع داده خواهد شد؛ برای ترخیص ماشین هم، باید از طریق ثبت درخواست رفع توقیف خودرو از اجرای احکام، اقدامات لازم انجام شود.
رانندگی با پلاک مخدوش یا نامعتبر
رانندگی با هر وسیله نقلیه بدون پلاک یا با پلاک مخدوش ممنوع است. درصورت مشاهده خودرو شما با چنین وضعیتی، پلیس راهنمایی و رانندگی خودرو را توقیف و به پارکینگ منتقل میکند. در چنین شرایطی مراحل ترخیص خودروهای توقیفی فقط با تعویض پلاک و ارائه تعهدنامه امکانپذیر است. البته نباید از این موضوع غافل شد که درصورت تصادف و داشتن مجوز موقت تردد بدون پلاک از پلیس راهور، خودرو بهدلیل پلاک توقیف نمیشود.
نحوه استعلام برای آگاهی از توقیف خودرو
آگاهی از وضعیت توقیف خودرو امری ضروری است تا درصورت لزوم، برای رفع آن اقدام کنید. به همین منظور راههای مختلفی برای استعلام توقیف خودرو وجود دارد که از مهمترین آنها میتوان به سرویس استعلام آنلاین آیتول، استعلام با پیامک و تماس با ۱۱۰ اشاره کرد. در این بخش با سرویسهای استعلام آنلاین آیتول آشنا خواهید شد. که یکی از آنها سرویس استعلام کشف حجاب در خودرو و دیگری سرویس استعلام توقیفی خودرو است.
استعلام آنلاین توقیفی خودرو با کدملی
شما میتوانید بهصورت آنلاین هم برای استعلام توقیف خودرو اقدام کنید. برای اینکار میتوانید از سرویس آیتول جهت استعلام دلیل توقیف خودرو استفاده کنید. در این روش با ارائه کدملی مالک و بارکد یا شماره برگه سبز خودرو، از شکایت یا توقیفیبودن پلاک ماشین مطلع میشوید.
استعلام توقیف کشف حجاب
اگر خودروی شما بهدلیل کشف حجاب توقیف شده باشد، میتوانید از طریق سامانههای آنلاین آیتول، وضعیت توقیف آن را بررسی کنید. در این روش، امکان استعلام توقیف خودرو با شماره پلاک و کدملی مالک فراهم شده است. این سرویس به شما کمک میکند تا در کوتاهترین زمان ممکن از وضعیت خودروی خود مطلع شوید و درصورت لزوم، اقدامات لازم را برای رفع توقیفی کشف حجاب انجام دهید.
مراحل ترخیص خودرو از پارکینگ
پس از توقیف خودرو، برای ترخیص آن باید مراحل مشخصی را طی کنید. این فرایند تحت نظارت ستاد ترخیص خودرو انجام میشود و شامل اقداماتی مانند پرداخت خلافی، ارائه مدارک لازم جهت ترخیص خودرو از پارکینگ و دریافت مجوز خروج از پارکینگ است. آشنایی با این مراحل به شما کمک میکند تا در کمترین زمان ممکن خودروی خود را آزاد کنید.
مدارک لازم برای ترخیص خودرو از پارکینگ
برای طی مراحل رفع توقیف خودرو شکایتی و انتقال دادهشده به پارکینگ، نیاز است تا این مدارک را جمعآوری کنید و به مراجع مربوط به آن ارائه دهید. از مهمترین این مدارک میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- کارت ملی مالک خودرو
- شناسنامه مالک خودرو
- گواهینامه
- کارت ملی ترخیصکننده (جهت ترخیص خودرو از پارکینگ بدون مالک، همراهداشتن وکالتنامه ضروری است)
- کارت خودرو
- برگ سبز
- بیمه شخص ثالث خودرو
- برگه تسویه خلافی که از پلیس ۱۰+ گرفته شده است.
- برگه تسویهعوارض سالیانه
- برگه ترخیص
مراحل رفع توقیف خودرو
به منظور طی مراحل استعلام خودروی توقیفی و رفع توقیف نیاز است تا گامهای زیر را طی کنید:
استعلام و تایید توقیف
در گام اول باید از طریق یکی از روشهای زیر از توقیف و انتقال خودرو به پارکینگ مطمئن شوید:
- تماس با پلیس ۱۱۰
- استعلام اینترنتی در سایت راهور ناجا با وارد کردن کد VIN خودرو
- استفاده از سرویس ترخیص خودرو اینترنتی پلیس من
درصورت تایید توقیف، آدرس و شماره تماس پارکینگ را دریافت خواهید کرد.
آمادهسازی مدارک
در این مرحله باید مدارک برای ترخیص خودرو را آمادهسازی کنید و بههمراه داشته باشید تا با مشکل مواجه نشوید.
پرداخت خلافی و عوارض
در گام بعدی باید خلافی خودرو را با استفاده از یکی از روشهای زیر استعلام بگیرید و پرداخت کنید:
- حضور در شعب بانک
- استفاده از خودپردازها
- مراجعه به سایت راهور ناجا
- استفاده از اپلیکیشن پلیس من
- سایر سایتها و اپلیکیشنهای پرداخت خلافی مثل آیتول
پس از پرداخت خلافی، اصل رسید پرداخت آن را نزد خود نگه دارید. شما باید عوارض سالیانه شهرداری را هم از طریق یکی از روشهای زیر پرداخت و رسید آن را دریافت کنید:
- مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت
- سایت شهرداری
- اپلیکیشنهای پرداخت عوارض مثل آیتول
مراجعه به پارکینگ و دریافت مدارک
پس از پرداخت عوارض و خلافی به پارکینگ محل توقیف خودرو مراجعه کنید. در این مرحله باید برگههای توقیف و جریمه را از متصدی پارکینگ تحویل بگیرید. همچنین از متصدی پارکینگ آدرس ستاد ترخیص را بپرسید.
مراجعه به ستاد ترخیص خودرو
در ادامه مراحل ترخیص خودرو توقیفی از پارکینگ، باید به ستاد ترخیص راهور مربوط به آن مراجعه کنید. سپس هزینههای جرثقیل و سایر موارد مرتبط را پرداخت کنید تا مجوز ترخیص خودرو صادر شود.
تحویل خودرو از پارکینگ
در پایان این روند، پیامکی برای مالک خودرو ارسال میشود که نشان از آماده تحویلبودن ماشین دارد. بنابراین، باید با مجوز ترخیص به پارکینگ بروید و خودرو را تحویل بگیرید و رفع توقیف کنید. درصورت عدم دریافت پیامک ترخیص خودرو، بهتر است با پلیس راهور تماس بگیرید.
لازمبهذکر است که برای تسریع در روند ترخیص خودرو بهتر است صبح روز بعد از توقیف و در ساعات اولیه اقدام کنید. در صورت نداشتن هریک از مدارک مورد نیاز، امکان ترخیص خودرو وجود نخواهد داشت.
ترخیص اینترنتی خودروهای توقیفی
برای ترخیص خودرو از پارکینگ اینترنتی، میتوانید از سامانههایی مثل سایت راهور ۱۲۰ یا آیتول استفاده کنید. بسیاری از امور مربوط به راهنمایی و رانندگی در این سایتها انجام میشوند. البته در این سایتها باید ابتدا احراز هویت را با استفاده از کدملی انجام دهید و سپس مراحل رفع توقیف سیستمی خودرو را طی کنید.
مراحل ترخیص خودرو؛ از استعلام تا رفع توقیف
توقیف خودرو میتواند به دلایل مختلفی مانند پارک در محل ممنوع، تخلفات رانندگی، تصادفات، خلافی بالای پنج میلیون و دستور قضایی رخ دهد. در چنین شرایطی، آگاهی از مراحل ترخیص خودرو به شما کمک میکند تا سریعتر و با کمترین دردسر وسیله نقلیه خود را آزاد کنید.
اولین قدم، استعلام وضعیت توقیف خودرو از طریق سامانههایی مانند آیتول است که امکان بررسی دلایل توقیف را فراهم میکند. سپس، با داشتن مدارک مورد نیاز برای ترخیص خودرو از پارکینگ، پرداخت خلافی و مراجعه به ستاد ترخیص میتوانید در کمترین زمان ممکن خودروی خود را رفع توقیف و از مشکلات ناشی از آن جلوگیری کنید.
مدارک ترخیص خودرو از پارکینگ شامل کارت شناسایی مالک، سند یا کارت خودرو، بیمهنامه معتبر، برگه تسویه خلافی، تسویه عوارض و برگه ترخیص است.
مدت زمان توقیف خودرو در حالت مستی حداقل 21 روز است و ممکن است با حکم قضایی افزایش یابد.
با توجه به شرایط توقیف خودرو توسط مالک، باید با ارائه مدارک مالکیت و دلایل قانونی به مراجع قضایی یا کلانتری مراجعه و درخواست توقیف را ثبت کرد.
برای رفع توقیف خودرو، باید با فراهمکردن مدارک جهت ترخیص خودرو از پارکینگ، به پارکینگ محل توقیف مراجعه کنید.
برای مراحل رفع توقیف خودرو شکایتی باید به مراجع قضایی، دادسرا یا پلیس راهور مراجعه و پس از پیگیری پرونده و ارائه مدارک لازم، دستور رفع توقیف را دریافت کنید.
سلام الان یک سال ماشین من پارکینگ نیسان مدل ۸۵ شکایت کردم همه کارقانونی انجام دادم رای به نفع ما شد ماشینی که ازطرف گرفتم توقیف شکایت روماشین حالا قاضی دستور موقت رفع توقیف راداده حالا رفتم پلیس +۱۰ میگه باید صاحب ماشین بیاد امضا بده ماشین دربیاد صاحب ماشین محکم شده کل پولش رادادم تاآخر حالابه من میگه باید۳۵ملیون دستی بدی منم ندارم ۳بچه کوچکم دارم ترخیص ماشین راراهنمای رانندگی داده میرم خلافی ماشین رادربیارم میگه باید شکایت ازروی ماشین برداشته بشه حالا من چکارکنم توراخداکمکم کنید زنم مریض قرارعمل بشه غصه میخوره خواهشن راهی نشانم بدید بیمه ماشین الان به اسم منه نمدانم چکارکنم همدان
سلام و ارادت
شما میتوانید با ورود در سامانه آیتول بیمه شخص ثالث و بدنه،خلافی ، عوارض ازادراهی ، عوارض سالیانه ، طرح ترافیک و مالیات خودرو خود را استعلام و پرداخت نمایید.در ارتباط با موارد اعلام شده لطفا یه سامانه مربوطه تماس حاصل نمایید.
سپاس
سلام وقت بخیر
من ماشینم رو سه سال پیش فروختم با مبایعه نامه بنگاه و خریدار چک رو پاس نکرد کلیه مدارک و ماشین رو هم برد ، الان ماشین توسط خودم توقیف موقت شده توی پارکینگه،حال حکم قطعی از دادگاه گرفتم و اجرای احکام نامه آزادی بهم داده،ولی مدارک پیش اون شخصه آیا ماشین رو با نامه اجرای احکام تحویلم میدن یا باید مدارک ماشین باشه؟
من چند سال پیش یک ماشینو فروختم بعد طرف شکایت کرد به فخس معامله من پول را واریز کردم به صندوق دادگاه و بعد طرف ماشین را تحویل من نداد و به چند نفر فروخت و من هم اطلاعی از فروختن ایشان نداشتم بالاخره شکایت کرد و حکم توقیف ماشین را بعد از چند سال گرفتم آن شخص به خاطر ماشین و مدارکی که داشت آن را به یک نفر دیگر فروخته بود حتی تعویض پلاک هم کرده بود دادگاه ماشین را توقیف و به من داد و شخص که از هیچ چیز خبر نداشت از من شکایت کرد و باز قاضی رای به من داد که صاحب ماشین من هستم و آنها که از آن شخص خریدند گول خوردن و باید در تعویض پلاک بیان پلاکشون را فک پلاک ماشینم چند روز پیش توقیف شد به خاطر پلاک طرف الان چون برگ سبز و هیچ مدارکی از ماشین جز کمهای قاضی ندارم پلیس را ز من قبول میکند که پلاک من را نصب کند و بلاک آنها را به تحویلشان دهد
باسلام
پلاک ماشین ازسوی راهور توقیف کردم وبعداز۵روزمتوجه رفع توقیف شدم ایا چنین چیزچطور ممکن هست وازنظرقانون چطور،راهنمایی کنید.تشکر
باسلام ماشینم به نام مادرم بوده وپولشومن دادم ومادرم الان فوت شده وهمسربرادرم ماشینوتوقیف کرده اعتراض شخص ثالث دادم وحتی قولنامه عادی ازمادرم دارم ورضایت وراث هم موجوداست حالابایدبرای رفع توقیف چیکارکنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سلام خسته نباشید برادرم با موتورش بچه ای رو زد موتور مدارک نداره من اومدم ماشینمو بجاش گذاشتم راهنمایی تو کروکی زده صحنه سازی شده بعد خانواده اون پسر از ماشین و من هیچ شکایتی ندارن میتونم ماشینو ازاد کنم؟
سلام ماشین من ۹ماهه توپارکینگ توقیفه ماشینم تاکسی بوده داده بودم راننده باهاش کار کنه یه مبلغی به من میدادخرج زندگی میگذرونم همسرندارم دوتابچه دارم هزینه زندگیم بااین ماشین درمیادتوروخداجوابم روبدیدمن خیلی مشکل پیداکردم
دروغه ، پولا که برداشت کرد ارور میده اگه جواب نگرفتین و خطا داد پول عودت میشه، بعد از خطام پیام میاد پول عودت شد به حسابتون ولی نمیشه
میخاستم بدانم خودرو فقط به مالک تحویل داده میشه یا به راننده آی که خودرو را ازش توقیف کردند بعنوان مثال خودرو به نام فرزندم هست ولی بنده خلاف کردم و توقیف شده
سلام
من دو هفته پیش تصادف کردم و مالک خواهر من است؛تمام مدارکش دستمه سند گواهینامه بیمه کارت ماشین…رفتم ماشینو ترخیص کردم. ولی طرف مقابل منو تهدید میکنه میگ بدون رضایت من رفتی آزاد کردی میرم شکایت میکنم آیا میتونه؟! قاضی اصالت بیمه منو دید حکم ترخیص داد.
سلام. همسر بنده به خاطر اعتماد و دلسوزی به دوستشیه چک سیصدو پنجاه ملیون نوشته داده به آشنای دوستش و قرار بوده در موعدش طرف خودش چک را پاس کنه که متاسفانه پاس نکرده و چک را فروخته الان چکی که دست طرف افتاده برگشت خورده و وانت پیکان ما را توقیف کردن میخاستم ببینم ما میتونیم یه دادخواست تنظیم کنیم که وانت پیکان ما وسیله ی کسب درامده و همسرم خرج دوتا بچه را با وانت درمیاره تا با این طریق وانت را از توقیف دربیاریم؟
سلام من یه ۲۰۷ خریدم تعویض پلاک نکردم ماشین بخاطر سرعت بالای ۱۳۰ توقیف داره مقداری از پول فروشنده رو نگه داشتم تا خودرو رفع توقیف بشه و بعد تعویض پلاک بشه
الان باید چیکار کنم ماشین رو خودم ببرم پارکینگ؟
سلام ، تصادف کردیم ، ۳۰ ملیون از بیمه گرفته ، ۵۰ تومن افت خودرو نوشتن. ۲۷ هم میگه خرج کردم. من دو خودروبنامم هست و بدهی ام ۸۰ میلیون ، ولی قاضی. دستور توقف دو خودرو را داده، ماده. تبصره ای. کسی میدونه. یکی رارفع توقیف کنم ، چون، یه ماشین هم بیشتر از دو برابر پول نفر هست . متشکرم
درود بر شما خودرو به نام همسرم هست و توقیف شده بنده با اصل مدارک خودم و همسرم ، مثل شناسنامه و کارت ملی میتونم مراحل ترخیص رو انجام بدم یا حتما باید وکالت داشته باشم
باسلام بنده ماشینم نزدکسی امانت بوده کلانتری توقیف کرده فرستاده پارکینگ بعد چندروز بازپرس پرونده نامه رفع توقیف خودرو را صادر کرد نامه رفع توقیف بردم کلانتری نامه را ازمن گرفتن و ماشین را آزاد نکردن الان صد رو شده ومن هفته ای سه بار چهاربار میرم کلانتری خواهش وتمنا میکنم بی فایده است میخوام ببینم کلانتری حق این کار دارد