مالیات نقل و انتقال خودرو

عوارض خودرو ،خلافی خودرو ،بیمه

خلافی خودرو

استعلام و پرداخت خلافی خودرو

بیمه شخص ثالث خودرو

شخص ثالث ، بدنه ، شخص ثالث موتور سیکلت

باتری خودرو

خرید انواع باتری، نصب رایگان

سهمیه بنزین تیر ماه برای سواری، موتور و تاکسی چقدر است؟

سهمیه اعتباری بنزین اسنپ

سهمیه بنزین، مقدار مشخصی بنزین است که به هر خودرو در هر ماه، تعلق می‌گیرد. این سهمیه با قیمت یارانه‌ای و به منظور مدیریت مصرف سوخت و جلوگیری از قاچاق بنزین، ارائه می‌شود و مالک خودروها می‌توانند با در اختیار داشتن کارت سوخت اصلی یا کارت سوخت المثنی، از این سهمیه بنزین ماهیانه خود، استفاده کنند. در این مطلب با ما همراه شوید تا ببینیم سهمیه بندی بنزین ۱۴۰۴ به چه شکلی بوده و برای هر نوع از وسایل نقلیه موتوری، چه مقدار بنزین یارانه‌ای در ماه، در نظر گرفته شده است.

آخرین واریزی بنزین: ۱ خرداد ۱۴۰۴

آخرین واریز سهمیه بنزین برای همه وسایل نقلیه در اول هر ماه، ساعت صفر بامداد بود. این سهمیه برای سواری ۶۰ لیتر و برای موتور سیکلت‌ها نیز ۲۵ لیتر است. سهمیه بنزین سایر وسایل نقلیه در ادامه گفته شده است. این سهمیه نسبت به قبل تغییری نکرده است. برای اطلاع از تاریخ دقیق و میزان سهمیه هر خودرو، می‌توانید از سامانه سماس یا سایت بنزین من استفاده کنید.

اخبار محدودیت‌های بنزین در دوران حملات اسرائیل به ایران

سقف دریافت بنزین با کارت جایگاه (آزاد) کاهش یافته و به حدود ۲۰ لیتر در هر نوبت رسیده است. پس اگر در چنین شرایطی کارت سوخت خود را گم کرده و برای کارت سوخت المثنی اقدام کرده اید ولی هنوز کارت به دستتان نرسیده، نگران نباشید چون می توانید از ظرفیت کارت سوخت جایگاه هم استفاده کنید.

محدودیت کارت سوخت هر خودرو در روز

استفاده از کارت شخصی خودرو محدود به ۲ نوبت سوخت‌گیری در روز است. در هر نوبت نیز سقف حدود ۲۵ تا ۳۰ لیتر تعیین شده؛ در برخی مناطق حتی تا ۲۵ لیتر کاهش داده شده است. برخی اعلام کرده‌اند تا روزانه فقط ۱۵ لیتر از کارت شخصی مجاز است و کارت جایگاه ۲۰ لیتر در روز تعیین شده، اما هنوز مقطعی بودن این محدودیت روشن نیست.

سهمیه سوخت خودروهای دوگانه‌سوز

خودروهای دوگانه‌سوز شامل کاهش سهمیه نیز هستند: سهمیه بنزین ماهانه کاهش یافته و همین‌طور استفاده روزانه آن‌ها با محدودیت همراه شده است؛ به‌ویژه در شرایط بحران و مواجهه با صف‌ها این تغییرات اعمال می شوند.
استعلام و تسویه بدهی خودرو برای فروش خودرو

سهمیه سوخت برای چه خودروهایی قطع می‌شود؟

در دی ۱۴۰۲، سیدکاظم عزیزی، معاون صنایع و انرژی ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور، اعلام کرد که با اجرای کامل طرح عدم تخصیص سهمیه سوخت به خودروهای فاقد بیمه در بخش ناوگان نفت گازسوز، این طرح در بخش خودروهای بنزین‌سوز با اولویت ناوگان تاکسیرانی اجرا می‌شود.

وی توضیح داد مطابق تکلیف قانونگذار در ماده ۴۸ قانون بیمه اجباری خسارات وارده به شخص ثالث، ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت مکلف است از صدور هرگونه کارت سوخت و تخصیص سهمیه برای وسایل نقلیه فاقد بیمه‌نامه جلوگیری به عمل آورد. این ماده قانونی طی شش ماه اخیر در بخش خودروهای سنگین با موفقیت اجرایی شد و مراجعه نیمی از مشمولین این طرح جهت تمدید بیمه‌نامه شخص ثالث را در پی داشته است. برنامه‌ریزی برای اجرای ماده ۴۸ قانون بیمه شخص ثالث در بخش ناوگان بنزین‌سوز طی ماههای اخیر آغاز شده است.

وی افزود:

ناوگان تاکسیرانی به دلیل دارا بودن اهمیت خاص در اولویت اجرا قرار گرفته است و در همین راستا بیش از ۲۵ هزار تاکسی درون شهری و برون شهری فاقد بیمه شناسایی شده که با همکاری اتحادیه‌های مربوطه، فرآیند اطلاع‌رسانی به دارندگان این تاکسی‌ها در حال انجام است. از این پس صرفاً تاکسی‌های دارای بیمه‌نامه شخص ثالث از سهمیه سوخت برخوردار خواهند شد، لذا در صورتی که دارندگان تاکسی‌های فاقد بیمه طی یک ماه آینده اقدام به دریافت بیمه‌نامه نکنند، مشمول عدم تخصیص سهمیه سوخت مطابق ماده ۴۸ قانون بیمه شخص ثالث، خواهند شد.

سهمیه بندی بنزین ۱۴۰۴ برای انواع وسیله نقلیه

سهمیه بنزین بهمن ۱۴۰۴ برای نوع بنزین ۱۵۰۰ تومانی، مطابق با ماه‌های قبلی در سال ۱۴۰۲ بوده و هنوز تغییر خاصی از بابت مقدار لیتر بنزین تخصیص یافته به انواع وسایل نقلیه، صورت نگرفته است. اما میزان سهمیه بنزین ۳۰۰۰ تومانی، به اندازه ۵۰ لیتر نسبت به ماه‌های گذشته تغییر داشته و از ابتدای بهمن ۱۴۰۲، بنزین ۳۰۰۰ تومانی تخصیص یافته به هر خودروی شخصی سواری از ۱۵۰ لیتر در ماه به ۱۰۰ لیتر در ماه، کاهش پیدا کرده است. به این ترتیب دارندگان کارت سوخت می‌توانند با مراجعه به جایگاه‌ها، از سهمیه بنزین ۱۵۰۰ و ۳۰۰۰ تومانی به اندازه‌ای که به کارت سوخت آن‌ها واریز شده است، برای سوخت زدن به وسیله نقلیه خود، استفاده کنند.

آخرین واریز سهمیه بنزین اسنپ

در ادامه سهمیه بندی بنزین ۱۴۰۲ انواع وسیله نقلیه را مرور خواهیم کرد. لازم به توضیح است که بنزین سوپر، در این گروه بنزین تخصیص یافته در کارت سوخت خودرو، جایی نداشته و در صورت تمایل برای استفاده از بنزین سوپر، باید از جایگاه به طور مجزا، این بنزین را تهیه کنید.

سهمیه بنزین سواری

سهمیه بنزین سواری شخصی، به شرح زیر است:

نوع بنزین میزان تخصیص یافته (در ماه)
بنزین ۱۵۰۰ تومانی ۶۰ لیتر
بنزین ۳۰۰۰ تومانی ۱۰۰ لیتر

 

نکته: خودروهای سواری که در سامانه مسافربری اینترنتی اسنپ، فعالیت دارند، با ثبت نام سهمیه بنزین اسنپ در سامانه سماس، از میزان هزینه کمکی بنزین نیز برخوردار خواهند شد.

سهمیه کارت سوخت موتور

سهمیه بنزین موتور، به قرار زیر است:

نوع بنزین میزان تخصیص یافته (در ماه)
بنزین ۱۵۰۰ تومانی ۲۵ لیتر

نکته: در حال حاضر چیزی به عنوان سهمیه بنزین آزاد موتورسیکلت در نظر گرفته نشده است.

سهمیه بنزین وانت و نیسان

سهمیه بنزین نیسان و سهمیه کارت سوخت وانت  را مطابق چیزی که در زیر آمده، داریم:

نوع وانت میزان بنزین ۱۵۰۰ تومانی تخصیص یافته (در ماه)
وانت کم مصرف ۱۵۰ لیتر
وانت پرمصرف ۳۰۰ لیتر
وانت دوگانه سوز کم مصرف ۶۰ لیتر
وانت دوگانه سوز پرمصرف ۱۲۰ لیتر

 

سهمیه کارت سوخت تاکسی

سهمیه کارت سوخت تاکسی‌ها نیز با تفاوت درون شهری و برون شهری، به شرح زیر است:

نوع تاکسی میزان سهمیه بنزین (در ماه)
تاکسی درون شهری (بنزین ۱۵۰۰ تومانی) ۴۰۰ لیتر
تاکسی برون شهری (بنزین ۱۵۰۰ تومانی) ۶۰۰ لیتر
تاکسی درون شهری (بنزین ۳۰۰۰ تومانی) ۲۰۰ لیتر
تاکسی برون شهری (بنزین ۳۰۰۰ تومانی) ۳۰۰ لیتر

 

در نظر داشته باشید که تاکسی‌ها باید دارای پروانه فعالیت معتبر بوده و حتما بیمه شخص ثالث داشته و در سامانه مدیریت سوخت، ثبت نام کرده باشند تا از این مقدار سهمیه بنزین تخصیص یافته در ماه، برخوردار شوند.

سهمیه بنزین اسنپ

تفاوت بنزین آزاد و سهمیه‌ای چیست؟

تفاوت بنزین آزاد و سهمیه‌ای، در میزان هزینه خرید آن‌ها است و همان طور که در بالا مشاهده کردید، مبلغ بنزین آزاد، به ازای هر لیتر، دو برابر بنزین سهمیه‌ای، در نظر گرفته شده است. شما می‌توانید برای اطلاعا از میزان سهمیه باقی مانده در کارت سوخت خود، از طریق جایگاه سوخت یا اپلیکیشن دولت همراه، استفاده کنید.

نکته ۱: لازم به ذکر است که سهمیه بنزین خودروهای سواری و موتورسیکلت‌ها، تا ۹ ماه در کارت سوخت آن‌ها ذخیره شده و پس از این مدت، لغو خواهد شد.

نکته ۲: سهمیه بنزین هر ماه، در ساعت ۲۴ آخرین روز ماه قبل، یعنی ساعت ابتدایی ماه جدید، در کارت‌های سوخت، شارژ می‌شود.

کلام آخر

با توجه به تفاوت قیمت بین سهمیه بنزین ۱۵۰۰ تومانی و بنزین آزاد ۳۰۰۰ تومانی، پیگیری کارت سوخت، اهمیت بسیار زیادی داشته و مالک خودرو با در اختیار داشتن کارت سوخت، می‌تواند به راحتی از بنزین با هزینه کمتر، استفاده کند. شما چه نظری درباره تفاوت قیمت بین بنزین آزاد و سهمیه‌ای و میزان تخصیص آن‌ها به هر کارت سوخت خودرو دارید؟ آیا این مقدار بنزین، برای تردد ماهیانه شما، کفایت می‌کند یا خیر؟

01سقف ذخیره بنزین در کارت سوخت در سال ۱۴۰۳ چقدر است؟

سقف ذخیره سهمیه بنزین کارت‌های هوشمند سوخت برای مالکان خودروهای شخصی و موتورسیکلت‌ها هم‌اکنون ۶ ماه است، بنابراین سهمیه واریزی ماهانه خودروهای شخصی و موتورسیکلت‌ها در صورت استفاده نکردن، حداکثر تا ۶ ماه در کارت‌های هوشمند سوخت قابل ذخیره خواهد بود.

02قیمت بنزین با کارت سوخت چقدر است؟

بنزین سهمیه‌ای (۶۰ لیتر در هر ماه): ۱۵۰۰ تومان

بنزین آزاد (۱۰۰ لیتر): ۳۰۰۰ تومان

 

  • عبداله زرگوشی ۱۴۰۳٫۰۷٫۲۶

    متاسفانه جایگاه‌های عرضه بنزین جایگاه‌های سوخت باشه کارت جایگاه رو فقط به آشنایان و دوستان میدن بنده مجبور بودم برا بردن فرزندم به دانشگاه سنندج از ماشین شخصی استفاده کنم سهمیه هم نداشتم به هر جایگاهی رفتم جواب منفی بود مجبور شدم به قیمتی بیشتر بنزین بخرم ایکاش مرجعی برا رسیدگی به تخلفات جایگاهها بود و سریع اعمال قانون بشن

    پاسخ دهید
  • حسین ۱۴۰۳٫۱۰٫۰۵

    با سلام . پیشنهاد می شود۱. وانت های پر مصرف را سهمیه آنها را معادل کم مصرف باشد تا تشویق به تعویض خودرو کنند.
    ۲. ماشین های بالاتر از بیست سال را از رده خارج کنید با دادن امتیاز الویت و وام برای تعویض
    ۳. برای اجرای عدالت تخصیص سهمیه به هر فرد
    ۴. یک قیمت ثابت یارانه ای باشدمثلا ۲ یا ۳ هزار تومان
    ۵. زمان ذخیره سهمیه به خودرو ها به حداکثر دو ماه کاهش یابد

    پاسخ دهید
  • ترانه سلامت زاد ۱۴۰۳٫۱۰٫۰۸

    چرا وقتی بنزین کم استفاده میشه
    و مانده ۳۶۰ لیتر است مابقی بنزین حذف میشود

    پاسخ دهید
  • سیروس ۱۴۰۳٫۱۲٫۰۲

    من هم همین مشکل را داشتم والان از اسنپ استفاده میکنم،هم هزینه بنزین،استهلاک نمیدم هم وقت و زمان خودم رو در ترافیک از دست نمیدم،البته هر اندازه بنزین گرون هم بدهند تفاوتش هزار یا دوهزار تومان در لیتر هست،که میشود یک بطری آب،کاش بنزین بقیمت واقعی داده میشد،تا ترافیک وآلایندها که برای همان عزیزانمان نگرانیم کم میشد،انوقت کارمندان واقشار دیگر بجای جابجا کردن یک نفر مجبور بودن همان مسیر باچهارنفر وبجای چهار ماشین یک ماشین استفاده میشد،وافعا هرچه این قیمت متعادل شود آلایندگی وترافیک بسیار کاهش می یابد،البته جایگاه داران تنبیه بشوند خوبه،ولی تاثیری درکل نداره،پراید دوازده میلیون بود بنزین هزارتومان هرلیتر،الان پراید چهارصد میلیون رو راحت که نه باقرعه کشی وشانسی می‌خریم هیچ اعتراضی نیس،ولی جایگاه حالا کارتی داره وقانونی نباید یک لیتر بنزین بدهد،ولی دلش به هزارتومان خولیتری خوشه،وکار آدم رو راه می اندازه،فک نکنم باید تنبیه شود،چون داره از سهمیه خودش کار منو دیگری رو راه می اندازه،انشالله هرچه زودتر قیمت مجانی بنزین هم درست شود،

    پاسخ دهید
  • ناصر نایب ۱۴۰۴٫۰۳٫۲۷

    با کاهش سهمیه بنزین و محدود کردن کارت جایگاها ضربه به ناوگان حمل و نقل شده ،اگر سهمیه مثل قبل بود نه این همه جایگاها شلوغ و ازدهام در صف میشد ،خلاصه تصمیم ناعاقلانه ای بود

    پاسخ دهید
  • بهروز ۱۴۰۴٫۰۴٫۰۵

    امروز بنج شنبه پنجم تیرماه ۱۴۰۴ با کارت سوختم که ماهانه سی لیتر شارژ میشه درپمپ بنزین اقدام به سوختگیری کردم ولی روی ۲۵ لیتر نازل متوقف شد

    پاسخ دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و مربوط به شرکت کیان افق هیربد است.